25 mei 2007

In de voetsporen van "de aarde is plat"


 

 Het gaat dan toch echt gebeuren; we treden in de voetsporen van Thomas Friedman en gaan zelf ontdekken dat de aarde plat is. Al lange tijd hebben Jan Wietsma en ik het erover gehad dat het toch aardig zou zijn om een keer echt naar outsourcing en offshoring in het Verre Oosten te gaan kijken. En we gaan naar India en Hong Kong, we hebben vanochtend de laatste details doorgenomen met het reisbureau en we gaan een schitterende reis maken. Ik heb een beetje het ‘Peking Express-gevoel’, maar wij gaan niet liften en zullen ook alleen in goede hotels overnachten.

Maar weet u nu wat zo leuk is: u kunt ook mee! Wilt u ook mee de magie van de platte  aarde ontdekken in India en Hong Kong, ga dan mee met deze 8-daagse studiereis van 22 tot en met 29 september 2007.

We nemen een kijkje in de keuken in de outsource-markt in India, spreken met Nederlanders die de sprong naar het Verre Oosten hebben gemaakt en laten ons informeren over de lokale wet- en regelgeving.

Op 5 juni aanstaande is er een informatiebijeenkomst in Hotel Van der Valk te Leusden van 15:00 tot 17:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst zullen wij u nader informeren over deze reis. Wees snel, want het aantal deelnemers is beperkt. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link.

Geen opmerkingen: