14 maart 2014

Kom naar het Tuacc Happyland event

Ben je nu op kantoor? Zit je thuis op de bank? Doe je ogen eens dicht en denk aan je werkweek! Wat zie je? Stapels werk, strakke planningen en een lange to do lijst?
En wat voel je? Zorgen om wat er in de markt wel of niet allemaal gebeurt? Twijfels of klanten enige toegevoegde waarde herkennen in wat je voor ze doet? Opwinding over de kansen die jij ziet? Stress over de focus op kwaliteit en aangescherpt toezicht op naleving van kwaliteitsregels?
Als je alles mag samenvatten in maximaal drie woorden, wat is het dan? "Business as usual", "game changing plans" of "Stay Calm Relax".Iedereen ziet en voelt andere dingen. Kans is groot dat we allemaal één gevoel delen en dat is liefde voor het mooiste vak. We delen ook de behoefte aan inspiratie en verbinding van positieve energie. We worden samen enthousiast van goede discussie en kennisdeling rondom innovatie en ondernemerschap.
De impact van Tuacc is niet te meten in nieuwe regels, nieuwe producten of diensten. Tuacc is een beweging, een flow, een mindset. Niemand is Tuacc, samen zijn we Tuacc. Als Tuacc vieren we graag de schoonheid van het vak. We hebben er over geschreven, we hebben er over gedebatteerd en we hebben er samen over gebrainstormd. Nu willen we een stap verder, we willen uit de comfortzone op zoek naar nieuwe energie en inspiratie. Happyland in the making!
Op 4 juni organiseren we daarom in samenwerking met AFAS software het Tuacc Happyland Eventwaar innovatie en ondernemerschap centraal staat. Een event waar Tuacc verbindingen en vriendschappen weer aangehaald kunnen worden en waarvoor drie Positieve Energie punten worden toegekend.

Programma
We werken aan een programma met aansprekende sprekers op het snijvlak van innovatie en ondernemerschap. Sprekers met een frisse blik, geen Yesterday's men, unieke sprekers die je niet snel verwacht op een accountancyevent.
De spekers die reeds hebben toegezegd om een bijdrage te leveren aan dit unieke evenement zijn:
Daan Roosegaarde
Artist and innovator Daan Roosegaarde (1979) is internationally known for creating social designs that explore the relation between people, technology and space. His Studio Roosegaarde is the social design lab with his team of designers and engineers based in the Netherlands and Shanghai.
With projects ranging from fashion to architecture his interactive designs such as Dune, Intimacy and Smart Highway are tactile high-tech environments in which viewer and space become one. This connection, established between ideology and technology, results in what Roosegaarde calls 'techno-poetry'.

Sander Duivestein
Sander Duivestein is Trendwatcher Nieuwe Media bij ViNT (Verkenningsinstituut Nieuwe Technologie), het onderzoeksinstituut van Sogeti. Hij is tevens een spreker en co-auteur van de boeken 'Me the Media', een boek over de sociale revolutie in de media, het boek 'Collaboration in the Cloud' over samenwerken in cloudachtige omgevingen en het boek "Don't Be Evil", een boek over de crisis en over duurzaamheid. In januari 2012 is zijn boek "The App Effect" verschenen, over de businessimpact van nieuw informatiegedrag in het post-pc-tijdperk.

3e spreker
We zijn nog bezig met de derde hele mooie spreker. Er is veel over hem gesproken en geschreven en het zou heel mooi zijn als ook hij zijn bijdrage wil leveren aan het Tuacc event.
Praktische informatie
We starten om 13:30 met de inloop en sluiten om 17:30 met een Happy Ending (bier en bitterballen). Sommige dingen moet je niet veranderen! Mediaplaza is gevestigd in het Jaarbeursgebouw in Utrecht en rondom de Jaarbeurs is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Ook met het openbaar vervoer is Mediaplaza goed te bereiken het ligt op loopafstand van Utrecht CS.

Kosten
De kosten van dit seminar bedragen 295 euro (inclusief BTW) per persoon. Aanmelden gaat heel simpel bovenaan deze website. LET OP OP DEZE AANMELDSITE STAAN TWEE BETALINGSMETHODEN (PAYPAL EN OVERIGE BETAALMETHODEN) KIES ALTIJD VOOR OVERIGE BETAALMETHODEN EN DAN OFFLINE BETALEN.
Per omgaande krijg je dan van ons per mail een factuur die wij graag binnen twee weken betaald zien op bankrekeningnummer NL83ABNA0596561385 ten name van Stichting Tuacc in Rotterdam. Krijg je de mail niet (ook niet in je spamfolder) mail dan even naar ftsang@alfa.nl en we zorgen dat je een kopie krijgt. In de mail zit ook je toegangsbewijs tot het seminar. Voor de PE registratie is het essentieel dat je toegangsbewijs meeneemt naar het event.
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor van dit Tuacc event is AFAS software uit Leusen. AFAS wil net als Tuacc laten zien dat het ook anders kan. AFAS Software legt zich al meer dan 25 jaar toe op de ontwikkeling, verkoop, distributie en implementatie van de geïntegreerde software voor de gehele accountancybranche.

Positieve Energie (PE) punten
Jullie weten hoe wij denken over PE punten! Maar omdat we een vergoeding vragen en wij ervan 

overtuigd zijn dat jullie met veel Positieve Energie weg zullen gaan stellen wij 3 PE punten beschikbaar. Voor de registratie van de PE punten is het wel essentieel dat je je toegangsbewijs meeneemt naar het event want wij werken natuurlijk niet met die rare intekenlijsten uit het jaar nul. Laat je ticket scannen door een van de Tuacc-ers en de PE-registratie is voor elkaar.Namens het Tuacc Happy Event Team tot 4 juni!

Geen opmerkingen: